Soundtrack


Nu kan man tydligen boka soundtracket till Flight 666. Ambitiöst. Till och med nästan för ambitiöst för en Maidennörd som jag. Eller åtminstone för ambitiöst för en Maidennörd som jag, som för tillfället befinner sig i en ekonomiskt dålig situation. Dålig nog för att köpa skivor. Skivor köper man;
 1) när man har pengar över och det är ju inte särskilt ofta
 2) när det är extremtbilligt och man inte kan låta bli, vilket inte heller inträffar särskilt ofta
 3) när man har fyllt år/jul och alla släktingar ger en presentkort på Ginza.
Därför brukar man tjata sig till de där presentkorten två gånger om året för annars fylls aldrig den torftiga samlingen på. Man letar och letar på Ginza för att få så många skivor som möjligt för de där hundralapparna och samlingen utökas med tre-fyra skivor. Per år.

Sure, det finns alternativ till cd's. Framförallt LP-skivor, och är man retronörd är det väl förstahansvalet. Men de allra flesta har ingen fungerande LP-spelare och även om skivorna är till största delen enbart samlarobjekt så vill man väl veta att man kan spela dem om man skulle få lust. Även om LP-skivor är klart coolare än CD-skivor.
Jag borde kanske tillägga att i det här fallet är 'man' jag.


Nu däremot lär ni inte höra av mig förrän imorgon kväll. Repa, och Flight 666 står överst på listan. Jag släpar med mig tanten och hennes kamera och kommer förhoppningsvis med en smaskig recension.
Dessutom kommer jag ha klart för mig om det är värt att pröjsa 200 spänn för soundtracket.


Gladiator


Morning! Of course är jag strålande glad och pigg när min sovmorgon blir tillintetgjord på grund av nationella proven i matte. Jag känner mig motiverad. Speciellt eftersom mitt slutbetyg (MVG eller VG) hänger på det här.

Well, nog om det. I tisdags när jag var ledig från skolan tog morsan och jag en sväng till Elins Esplanad, och råkade komma hem med lite grejer (surprise). Bland annat de här gladiatorheelsen och kjolen! Förra året var jag helt emot gladiatorskorna, de utan klackar, och jag tycker fortfarande det är skitfult. Men sålänge de inte är tanfärgade och har rejäla heels funkar det!




Jag fick dessutom ett gulligt set från H&M (i min storlek!), mascara, kammar (jag slarvade bort de två jag köpte förra veckan) och en hårfärg (min utväxt är inte särskilt vacker).

Och för er som undrade om Gliss-tuben några inlägg ner; den finns att köpa i stort sett överallt (H&M, Ica osv), min köper jag på Ica kvantum.


Nu ska Aerime till skolan och matteprovet. Wish me luck!

Maiden-day


Yesterday, 21 april, var det Maidens dag! Grattis till alla som gick på premiären och grattis till mig som ska se den på söndag. Har ni inget annat för er kl 16, dra till Roy i Göteborg! Det är 16 platser bokade av 260 typ.. så ni lär få plats om man säger så. Trist att det var så tomt men däremot halv 7 var det fullbokat. Surt men that's life. Murphy måste ju också få känna lite skadeglädje där uppe någon gång.

See ya there 'eadbangers!

Needs


Knattade iväg ibak på Adolfs moppe ner till stan i eftermiddags. Tanten joinade och jag köpte en massa nödvändigheter. Ny burk med Dust-It, påfyllning av favoritnagellacket, guldbrun ögonskugga, ny ögonbrynspenna och bronzerborste. Dessutom sprang jag över en sminkväska i leopardtyg och tvekade inte en sekund. Ajöss min rosa med hjärtan på, sorry men det är inte särskilt metal med rosa hjärtan. Hemma väntade ett paket med örhängen i. Har tänkt att ha hål (nej, jag är efterbliven och tog inte hål i öronen när alla andra små flickor gjorde det på lågstadiet) men vill ha lite grejer att sätta i först, annars är det ju meningslöst att ta hål.. aight?

Tänk vad pengar man slösar på smink och grejer. Ibland vill jag vara en ful tönt som sitter i en stuga i skogen, är fet, äter kakor och skiter i allt. Men då skulle jag aldrig kunna se mig själv i spegeln och få den där egokicken, lyssna på wasp och inbilla mig att jag rules the world. Och det skulle vara jävligt trist.
Så jag får förbli en utseendefixerad men relativt snygg tönt som hoppar runt i en villa i skultorp, äter kakor men inte så mycket att det påverkar klädstorlek small och skiter i en del men inte allt. Det duger det med.

Slave to the power of death



Well, nu har jag lyckats genomföra den lugna delen av solot! Inte för att den är tekniskt svår men tydligen jobbig att komma ihåg, eftersom jag tragglade i tjugo minuter utan resultat och tillslut ledsnade och gick och satte mig i köket och tjurade.. Tills jag tröttnade på det och gick in till Max som var kvar i mitt rum och la mig i sängen och fortsatte sura. Han bara stod och kollade på mig tills jag fräste "Är det kul att stå?" och han svarade "Är det kul att va sur?" Det är skitroligt, nån som vill pröva?

Men dagen därpå lyckades jag få till det och jag höll mig glad och nöjd. Nu återstår bara resten av låten plus de tre jag inte kan än.. But hey, det är lång tid kvar. Jag längtar röven av mig! Att stå i publikhavet på en konsert är underbart men det är fanemig ännu bättre att stå där själv.


Här har vi H under World Slavery Tour 1985! Det var tider..

Rebel inside


Skolbyxorna har anlänt! Aerime in the ass och storlek.. XL. Jag drunknar men det är gött!

Skoltröjorna har också kommit såklart, men någon sådan har jag inte. 300 spänn på något som jag kommer använda en gång kändes ovärt för snåla jag. Och ändå är det jag som har ritat framsidemotivet på den. Lite komiskt att alla i klassen köpte tröjan förutom jag som har ritat den. Men som någon sa, "någon måste ju vara rebellen i klassen".

Nu ska jag sätta mig och äta en rejäl köttbit som den viking jag är (vad vore livet utan kött?!) och vänta på Max. Han ska ta ut Powerslave-solot åt mig, sure jag är lat men vem kan motstå min charm när jag sätter den sidan till? ...


Have a nice eve rockstars!

Original


Nu har det gått så lång tid sen min senaste uppdatering att jag nästan är skyldig er ett litet sorry. Men som vanligt har jag fullt med godtagbara bortförklaringar. Hela veckan har bestått av prov och jag var inte så sugen på att få IG på dem.. Well, here I am back on track!
Originaltröjan är omsydd och klar. Här ovan posar min käre stekar-sportfånebabe Adolf med den innan jag satte saxen i den. Det finns tydligen hopp för mänsligheten! Vanligtvis ligger han så långt ner på hårdrocksskalan som är möjligt..


Så här blev det i slutändan! Jag är så kåt i min Screaming for Vengeance-tröja så jag gjorde något liknande med den här. I allafall upptill! Denna satte jag inget resår i och är tänkt att ha som tröja, inte tunika. Nice eh?

Look that kills


Svart, läder, dragkedjor, enkelt, snyggt. Så här kan en 80-talsrockare se ut en tisdag!

INFO:
Pilotbrillor - Punktshop
MC-skinnpaj - H&M
Långt tublinne - Sixx (Aerime design)
Brett midjebälte i läder - Lager 157
Byxor med dragkedjor - H&M
Pumps - Skopunkten

Vad glammigt det blev här i bloggen idag.. haha. Well, I guess you survive. Nu ska resten av kvällen ägnas åt pluggande, någon som blev avis? Judendom och Islam är ju så.. Grr.

See ya tomorrow, rock on dudes!

Poft


Originaltröjan har anlänt!
Detta är ett MÅSTE för alla Maidenfans, right? De allra första tröjorna som trycktes, innan de hade släppt sin första platta, såg ut like this. Och eftersom jag är så kåt i 80-talet kunde jag inte hålla fingrarna i styr när jag såg den här på tradera. 75 spänn, helt okey. Har väntat hur länge som helst på att den ska komma nu..

Syr om den imorgon (nu är den ju sådär stor och oformlig), så vi får se vad det blir! Har inte tänkt ut något än men jag litar på att kreativiteten slår till.

Hair



Slut på ledigheter, slut på lov, slut på sovmornar. Strax ska jag bege mig till bussen. Men innan dess tänkte jag tipsa om denna produkt som jag använder konstant. Det är mestadels dens förtjänst att mitt hår växer så snabbt!
So, for fast-growing and unsplitted hair: Schwarzkopf Gliss Hair Repair! Finns förutom den ovanstående också i form av shampo, balsam, snabbinpackning och vanlig inpackning. Jag har allt utom balsamet. Men just den här lilla tuben är för alla som är för lata eller för coola för att använda inpackning; bara att kleta i lite i topparna efter man har duschat.
Vad sägs om att jag tipsar om lite såna här grejer nåson gång i veckan? Rocklivet måste ha lite glamour!

Ow fuck, gotta run. Hörs ikväll!

Shreds


Egentligen får jag inte tycka sånt här är kul.
Halva videon satt jag och såg lidande ut men från 1:48 gick det inte längre.
Hahahahahahaha, fyfan!

Nä, nu ska jag se den om Slayer, den kan jag skratta åt med all rätt.

Skit röv?


You haven't seen this before eh? Det hela började med att jag såg en skitsnygg vit Skid Row-tee på tradera, men snål som jag är köpte jag den inte. Vilket var tur, med tanke på hur bra jag lyckades på egen hand!
En tygpenna + en hel natt att jobba på + tecknarskills + sax = all you need! Linnet är egentligen aningen för tight det får fan gå ändå.

Bara en uppskattade inte valet av band som jag plitade ner.. Min käre skånekompanjon Vic började gorma om "Skit Röv" och "mesiga ballader" och slutade harangen med att han skulle dissa mig för Astrid och Slayer. Jag har aldrig kommit överens med Slayer, vilket varken Vic eller tanten fattar. He's evil..

Manowar


Jag vill förjävla gärna se Powermetalhjältarna, skaparna av pompösa metaltexter, de som lever i sådan tro på metal att det nästan lutar åt det andliga hållet. Of course, am I talking about Manowar. 'Det går inte att ta dem seriöst för de är en parodi på sig själva utan att veta det', säger vissa. Men vad i helvete, metal ska vara seriöst! Vad är det för fel att ha metalfetish? Något så klockrent som texten till Die for Metal existerar inte.

Men som ni ser lär jag få åka en bit om jag ska göra mig till viljes. Jävla skit. Hur svårt är det att ta vägen om Sverige när de ändå ska till Norge?

Jag tycker att vi kan ta den där franskaresan och åka i juni istället så kan vi passa på att åka förbi Hellfest på vägen. Jag tror min franskaklass skulle stortrivas där, don't you? Jag tror inte jag behöver säga att jag definitivt är den enda hårdrockaren där, men att få se Manowar, WASP och Heaven&Hell på samma helg kan väl inte ens de tacka nej till. 

Pilla

Som ni ser så pillar jag lite med designen, den förra headern gillade jag egentligen inte alls och när jag väl börjat så kunde jag lika gärna ändra lite till. Så, changes i bloggen kommer ske the following days, nytt skal men innehållet remains the same. Enjoy!

Glad påsk!


Glad påsk alla metalheads out there! Nu drar jag till släkten och leker pyroman på deras åker samt äter tills jag får rulla hem. Dessa hårprodukter köpte jag åt mitt lilla hår som påskpresent. Bra att jag är snäll mot någon. Hörs senare/imorn, ha det jävligt gött sålänge!