A.E.L. #1


Nytt koncept angående min älskade och omtalade stil; Aerime's Exterior Likes! Vilket är precis vad det låter, jag talar om vad jag gillar extra mycket, utseendemässigt, at the moment. Enjoy the inner thoughts in the style of Aerime!



Jag är ingen extpert på clothing när det gäller annat än rock/sleazestilen, men det känns onekligen som antingen ska det vara low waist - eller high waist. Jag gillar egentligen inget av det, speciellt inte det sistnämna. Så, varför inte passa på att använda det svenska ordet 'lagom' och ha något mitt emellan?
Instoppat är jävligt 80-tal. Kolla bara på en av mina manliga stilikoner, Dave Mustaine, så som han såg ut på scen in the early days. Tighta jeans med normal waist, instoppat linne och patronbälte. Nej, det är inte tantigt, det handlar bara om att våga. Med instoppat känner jag mig mycket mer retro, och det är ju inte helt fel.


Häromdagen sprang jag in på Erikshjälpens second hand och snubblade över en svart skitfin mockajacka, midjekort, 80-talskrage, axelvaddar (små dock) och oversizeade och uppkavlade ärmar. Förstår verkligen inte varför jag inte redan har någon av liknande modell. Hejdå skinnjackor med muddar!

 

Det gör verkligen ENORM skillnad på ögonen. Jag brukar ta mörkt brun (mörkt, mörkt blå funkar också) och häva på massa svart. Dramatic som fan!











Senaste update i catfighten rockers vs. posers: http://swey.blogg.se/2009/august/get-a-grip.html (klistra in i webbläsaren, länkandet fungerar inte)
Detta inlägg tar nog priset, min kommentar till detta blir: ingen kommentar. Hej, jag har på mig en Iron Maidentröja för den är snygg, inte för att bandet är bra. Vadårå?

May I laugh or cry?

5 kommentarer
[lisa bjernhagen] säger:

sv: HAHA JÄVLA BRUDJÄVEL! skickade iväg en jävlig kommentar... die bitch

DATUM: 2009-08-29 TID:16:35:22
URL: http://anewkindofmetal.blogg.se/
Sara säger:

Hahahahaha..sjukt kul länk! din blogg är flitigt läst utav mig och keep on rockin'!!

DATUM: 2009-08-29 TID:19:01:11
Mandy säger:

Jag tycker lite såhär: Barbie får gå runt i en Metallica-tröja. Men då tycker jag personligen att barbie fan ska lyssna på Metallica också. Hon behöver inte veta vad deras basists dotters favoritpålägg på mackan är. Men hon ska fan gilla musiken.

DATUM: 2009-08-29 TID:19:32:02
URL: http://scars.se
Mimmzie säger:

Nice jacket ;) Det var änna lite annorlunda med en skinnjacka utan mudd ;P

DATUM: 2009-08-30 TID:11:24:31
URL: http://mimmzie.blogg.se/
Grimgoth säger:

"Instoppat är jävligt 80-tal"



What? och endå kör du med det? så som jag!

Låt mej gissa!!

Du trivs i det??



ang. catfighten igen så tycker jag att man kan kolla in en annan sida:

http://www.youtube.com/watch?v=dli4IZosEC4



Säger ännu en gång att detta med "tvättäkta rocker måste redas ut inom snar framtid"



Rock on!



http://grimgoth.blogg.se/2009/august/holidays-in-the-sun.html

DATUM: 2009-08-30 TID:20:47:23
URL: http://grimgoth.blogg.se/

Lämna en kommentar:


Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback