Forward!


Jag såg Ferocious Imps första gången den femtonde november 2008. Sättningen bestod då av (fr v) Max Warnby på lead, Albin Athley på bas, Johan Hellgren framför micken, Didrick Johansson på komp och (ej synlig på den här bilden) Fred Warnby som trummis.
Inte ens det här var originalsättningen, och nu kan det konstateras att det bara är två medlemmar kvar av sättningen på Valhall den femtonde november. Diverse kontroverser har uppstått sedan jag tog Albins plats som basist och två medlemmar har avgått sedan dess. Låter dystert utan vare sig vokalist eller kompgitarrist men surprising nog jag kan säga att det går framåt som fan! Vi har en del grejer på gång men det är inofficiellt än som det heter (och ett band utan hemlighetsmakeri är ju inte roligt, aight?). Ni får hålla er till tåls.

Just nu jobbar vi lite på varsitt håll. Jag har hållt mig för mig själv några dagar grubblande med penna och papper i färd med att skriva lyrics, mitt specialområde om jag får säga det själv. Max håller på med det solon, melodier och det visuella (och för krig med sin scanner) och Fred levererar den ena kickass låten efter den andra.


Intresserad om hur det går för ett metalband on the way to the top? Checka när jag har lagt ut något i den här kategorin - then it's about us!

6 kommentarer
SANIBO säger:

sv: klart som fan det var mäktigt med maiden ;) men ullevi är ju utomhus? haha.

DATUM: 2009-08-05 TID:00:00:00
URL: http://ssanibo.blogg.se/
SANIBO säger:

sv: jag förstod det efter att jag läst det några ggr till ;) jo det håller jag med om, det måste vara mörkt. det var så jag tänkte. när det är sol och skit känns det inte så mäktigt precis.. haha.

DATUM: 2009-08-05 TID:00:06:08
URL: http://ssanibo.blogg.se/
SANIBO säger:

sv: jo tyvärr.

hahaha vilken jävla syn! så vackert

DATUM: 2009-08-05 TID:00:20:07
URL: http://ssanibo.blogg.se/
SANIBO säger:

sv: hahaha jofan, let's do it!

DATUM: 2009-08-05 TID:02:29:39
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Anonym säger:

bara bra :D

DATUM: 2009-08-05 TID:09:45:36
URL: http://minnahokka.blogg.se/
R O C K A B E T T Y säger:

svar: allright, tittade på deras hemsida men fanns ju inget där, kanske finns i butikerna då istället.



Tack desamma! :D

DATUM: 2009-08-05 TID:14:43:13
URL: http://rockabetty.blogg.se/

Lämna en kommentar:


Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback