No W.A.S.P for Aerime


Detta var vad jag hoppfullt mailade arrangörerna till W.a.s.p-konserten. Att betala tre hundra spänn och åka hela vägen ner till Göteborg med hopp om att se W.A.S.P för att sedan bli nekad inträde med legbrist som orsak känns inte speciellt lockande. Och detta var vad de svarade;



Där grusades även mina tidigare förhoppningar, som ni kunde läsa om i mitt mail till dem. Äckligt jävla surt. Vem vet när de kommer hit nästa gång? Varför är jag inte född två år tidigare? (Eller när vi ändå håller på; varför inte på 60/70-talet?) Why me, murphy?!

4 kommentarer
Linda säger:

wohhh, jag var säker på att du var över 18! hahah :c jävla otur för dig iaf :c

DATUM: 2009-09-23 TID:23:25:32
URL: http://lindaigglund.blogg.se/
Susanna säger:

Mysko. Min bror har blivit insläppt där förut, i vuxet sällskap, när det har varit åldersgräns...

DATUM: 2009-09-24 TID:09:49:28
URL: http://soulcollector.blogg.se/
CC säger:

Skumt... här är det ofta barn med vuxna i sällskap på konserterna. Kanske nåt speciellt som WASP begär? Knäppt isf för de gör ju inget spektakulärt längre, de kastar ju inte kött längre precis ;)



Du skulle kunna passera för att vara 18 att döma av dina bilder... jag började gå på rockklubbar när jag var 17 o då var det 20 gräns, hade fejkleg som alla andra haha.

OK det där sista är inget rumsrent tips lämpat för blogg.

DATUM: 2009-09-24 TID:13:28:54
URL: http://metalbarbiecc.blogg.se/
fia säger:

Har seriöst aldrig hajjat det med 18-årsgräns på konserter. 15 kanske, men inte 18. Är där en bar eller whatever så är det väl bara att ta leg där, svårt eller?!?!?!? Nu blir jag arg. För det där var aledningen till att jag missade sonata för trå år sedan ungefär.

DATUM: 2009-09-26 TID:16:30:52
URL: http://billiondollarbaby.blogg.se/

Lämna en kommentar:


Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback