Heavy metal x-mas?


Och DÄR bestämde jag att julen började i min värld. Eller sorry, jag menade hårdrockens värld. Antagligen på grund av att jag är extremt uttråkad, sitter på datakunskapen och inte kan komma på något vettigt att blogga om när jag inte har någon kamera till hands. Ska nämligen visa lite grejer men det får bli när jag kommer hem. Så tre dagar efter alla andra (december kan vara jävligt mysig om man anstränger sig, men gör man inte det så är det okej att komma på lite sent att det har bytt månad) inleds julen här i bloggen med ett vackert Maiden-julkort. Ska bli kul att se när årets julkort publiceras, på vilka det i år är Flight 666-tema.

Vi tar en liten läsarfråga meanwhile vi väntar på att jag kan komma hem och blogga ordentligt. På vilka fler sätt kan man göra julen hårdrock? Någon som har något tips på någon sida med prylar? Det vore onekligen rätt coolt att ha svart julgran som Mandy sa.. Ska ta upp saken med morsan.


Btw, jag glömde länka både Dennis och Madde.. shame on me, but now it's done!

6 kommentarer
Dennis säger:

Tackar bugar Snart Alice Cooper :D

DATUM: 2009-12-03 TID:15:09:27
URL: http://baronlacroix.blogg.se/
Ema - Metalälskare och Fotonörd säger:

Maiden<3

DATUM: 2009-12-03 TID:15:47:01
URL: http://emaaaaa.blogg.se/
billiondollarbaby säger:

det finns svarta julgranar, gymma jullåtar i rocktappning, och prylar bör du hitta lite varstans. Nu blev jag sugen på att googla lite bara för det! haha :D

DATUM: 2009-12-03 TID:17:08:27
URL: http://billiondollarbaby.blogg.se/
Madeleine säger:

Och det är bara jag som tycker det var allmänt komiskt...hum...men, till ämnet...jul + hårdrock, jag vet inte...jag har ingen julkänsla över huvud taget i år och har inte haft det de senaste åren heller :S

DATUM: 2009-12-03 TID:17:17:08
URL: http://maols.blogg.se/
Heyli - Vinn armband med personlig text! säger:

hade det vart dagen efter eller dagen före hade jag också lätt sett han i göteborg! men kommer vara i göteborg samma dag som han spelar i alla fall, för vi ska se (nu kommer du tycka jag är mes säkert haha) mina favoriter sonata arctica då! så var tvungen att åka till västerås istället för cooper, men de lär bli grymt, de tror jag med!

DATUM: 2009-12-03 TID:18:47:06
URL: http://heyli.blogg.se/
Madeleine säger:

Sv: Vilka det var du missade ;) Ehum...han är ju mitt ex... xD

Verkligen, och det finns ingen riktig ork till att anstränga sig för att den ska bli bra...

DATUM: 2009-12-03 TID:20:20:27
URL: http://maols.blogg.se/

Lämna en kommentar:


Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback