SJ-hat


SJ är något jag hatar lika intensivt som jag sprayar hårspray. SJ är till och med värre än ljudkillar (stöddiga, arroganta bitchar som vägrar låta någon annan komma med sin åsikt, minst av allt en liten tjötig basist på 161 cm). Jag la grund för mitt hat i mitt förra förhållande då jag åkte som en liten blå fram och tillbaka till norrland. Alltid var det något som gick sönder och så blev man stående i Gävle i tre timmar klockan fyra på morgonen. Tror inte det var en enda gång som hela resan gick smärtfritt. Så nu, långt efter förhållandets slut kan jag med glädje börja hata SJ igen.

Imorgon kväll spelat Hammerfall och Apocalyptica på Götaplatsen i Göteborg. Dock fick jag reda på det så sent som igår, och nu har jag en massa andra grejer inbokade imorgon. Det faktum att spelningen är gratis gör det ju knappast bättre. Dessutom skulle jag fått träffa min gode vapendragare Vic som jag inte sett sedan Priest i mars. Enormt surt. Jag skyller på SJ.
Förutsatt att jag hade kunnat ta mig dit över huvud taget med tanke på träningar osv så hade jag ändå missat väsentligt av spelningen, precis som Edguy-giget i februari. Jag och mitt sällskap fick kvart i elva kuta till tågstationen; vi trodde vi missade tio minuter av spelningen men hade uppenbarligen (efter information från några som stannade kvar) missat en halvtimme. Det hade antagligen blivit samma procedur den här gången.

VARFÖR går det senaste tåget klockan 23? Nej, jag har ingen större lust att stå på tågstationen till klockan 6 på morgonen. Och hotel är ju inte att tänka på för min magra plånbok. Är spelningarna bara till för folk som bor i närheten/har råd att boka en svit/kör dit själva/tvingar någon annan att köra? Tur att de åtminstone har vett att sätta in extratåg när Maiden spelar..


Sorry - not this year Hammerfall! Får väl trösta mig med att jag såg dem 2007.

8 kommentarer
Grimgoth säger:

Jo den är go det är den :D

DATUM: 2009-08-11 TID:18:56:29
URL: http://grimgoth.blogg.se/
[lisa bjernhagen] säger:

sv: tack =)

åh, jamen visst! hehe. där du visade hålet i öronen såg jag dock litegrann :)

DATUM: 2009-08-11 TID:19:16:58
URL: http://anewkindofmetal.blogg.se/
Mr.MASA säger:

Om jag hade varit en annan sorts person hade jag berättat att jag sett HF 2 gånger i år och att båda gångerna var dom riktigt jävla bra. Men nu är jag inte en sån person, som tur e ;-)

DATUM: 2009-08-11 TID:19:43:35
URL: http://masa91.blogg.se/
astrid. säger:

SJ-FOREVER AND EVER! <3hur man annars gör för att se hela konserten är att man skaffar en halvkompis i gbg som man utnyttjar max två gånger om året för att sova hos.

resten av året ignorerar man den jäveln.

har vi något frivilligt offer?

DATUM: 2009-08-11 TID:22:00:40
Emma säger:

Sv: haha sure det kan jag göra, men jag är inte så insatt i Metallica liksom ;)

DATUM: 2009-08-12 TID:09:22:11
URL: http://livingpoet.blogg.se/
Susanna säger:

De var verkligen inte bra live, så du missade inget :P.

DATUM: 2009-08-13 TID:19:58:42
URL: http://soulcollector.blogg.se/
SANIBO säger:

sv: Yes, du är min stilförebild baby ;)no they don't! it's crazy, inte girlsen iaf.

DATUM: 2009-08-13 TID:22:00:50
URL: http://ssanibo.blogg.se/
kayla säger:

Jag Hjärta Hammerfall :D

DATUM: 2009-08-14 TID:23:22:53
URL: http://kaylam.blogg.se/

Lämna en kommentar:


Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback