Alla dagar är bra förutom de dåliga


Fan vilken cocksucking jävla dag. Bilden på Eddie här ovan beskriver min sinnesstämning rätt bra. Det började med att jag kuggade matteprovet (duktig Aerime.. I'm loosing the grip! Jag är ju van vid att vara bäst i klassen, vad är det här?), vi har inte fått tillbaka det naturligtvis eftersom vi gjorde det idag men efter att ha diskuterat med alla andra brightheads så..

Sen, det med Dios inställda turné (jag skrek plågat och hoppade upp och ner på stolen i dispair i datakunskapssalen i en halvtimme, stackars läraren), jag hoppas fan han gör ett återbesök när han har kvicknat till. Han är inlagd på sjukhus för närvarande, någon further information är icke available. Sån jävla timing, först dör Mike Alexander så jag inte får se Evile och nu passar Ronnie på att bli sjuk. Tack för din omtanke Murphy.

Till på köpet så har det pissregnat hela dagen, så jag fick gå utan luva i ösregnet till och från bussen iklädd Erikas scarf som en burka (allt för att rädda håret!) så jag såg ut som ett arabiskt fnask. Blir det bättre? 

5 kommentarer
Madeleine säger:

Hum...men snart är det helg :D ...försöker hitta något positivt... :S Lät som en fruktansvärd dag faktiskt :/

DATUM: 2009-11-19 TID:22:09:43
URL: http://maols.blogg.se/
Dennis säger:

Men om vi ska ses på alice cooper vill jag gärna snacka lite med dig på msn innan, har laddat upp profilbild på min blogg också så att du vet vilken skum typ du har att göra med xD(A)

DATUM: 2009-11-19 TID:22:48:35
URL: http://baronlacroix.blogg.se/
SANIBO säger:

oj så jävla kasst det kan vara alltså,

ja jag kuggade ju också på matteprovet så då är vi två om det. han ligger på sjukhus? what now! blir fan orolig

DATUM: 2009-11-20 TID:10:08:49
URL: http://ssanibo.blogg.se/
CrimsonAnna säger:

Läste mitt horoskop i Metro idag att jag skulle råka ut för besvärligheter. Tänkte vad sjutton, fick beskedet om Dio igår. Avstår dock ditt förslag om att ge honom stryk. Känns lite kontraproduktivt.

DATUM: 2009-11-20 TID:22:36:01
URL: http://metalanna.blogspot.com
billiondollarbaby säger:

OCH JAG FÅR FORTFARANDE INTE SE COOPER! JAG AV ALLA BORDE SE HONOM JU!! :( Jag gråter, seriöst, jag gråter blod...För övrigt: Life's a bitch, and then you die.

Men du är i alla fall hot!

DATUM: 2009-11-21 TID:11:45:07
URL: http://billiondollarbaby.blogg.se/

Lämna en kommentar:


Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback