Skytlista


Jag fick ett hyperaktivt ryck igår kväll och vände upp och ner på hela mitt rum. Tänk vad intressanta saker man kan råka snubbla över. En gammal dagbok från 2005 (hur retard är man inte om man frivilligt skriver dagbok?), innehållande mest totalt värdelöst skit (långa, tråkiga, dåligt skrivna pubertala uttalanden om vilka lärare man hatar och vilka killar som är gulliga) men det här var ju lite av intresse.

Blink 182? GREEN DAY?!
Och Grön Dag som är på min lista över världens sämsta band.. Jag var uppenbarligen stolt över att jag gillade dem. Score, bruden. Och vad fan är 'band som jag SKA börja lyssna på'? Utan att veta om jag ens gillade det eller? Jag måste ha varit jävligt cool. Fy fan, jag var nog ingen rolig tonåring för mina stackars päron.

Jag hade iallafall vett att ha med Maiden på min lilla lista. De är enda jag idag kan säga att jag är stolt över att jag avgudar, eftersom de utan tvekan är världens bästa band. Ska jag inte passa på att smälta in i bloggsfären och säga 'alla som inte håller med mig är bara avundssjuka?' ;)

9 kommentarer
Rockabetty säger:

Haha, du är allt för rolig du! Jag minns att jag brukade skriva upp en lista på killar som var söta, värsta sötaste-killen-i-klassen-topp-listan. Sedan brukade jag klottra någon streck gubbe på de hundra restvarande dagboks sidorna.



Sedan var mina vänner så nyfikna att dom alltid försökte hitta min nyckel och läsa min dagbok att jag tillslut slängde alla - Thank god för det!



Haha ;)

DATUM: 2009-10-26 TID:22:40:33
URL: http://rockabetty.blogg.se/
HALEY säger:

Igår hittade jag min dagbok från fyran. Rolig man var alltså. Jag hade alltid en "dagens dikt" (loser?). En dag var min dikt: "VARFÖR RINGER DE ALDRIG?!"

Sämre diktare får man ju leta efter.

DATUM: 2009-10-26 TID:23:24:24
URL: http://flumguarantee.blogg.se/
Elena säger:

Det slår inte en supergammal checklista jag skrivit, som min styvsyster hittade. Jag kanske var ca 12-13-14 när jag skrev den. Där stod det uppradat en massa grejer jag inte skulle glömma göra varpå den sista punkten var "uppföra mig coolt". Hahahahahah vi dooooog när vi hittade den! Och jag skämdes lite....fast det var mest roligt.... =)

DATUM: 2009-10-27 TID:10:36:44
URL: http://LadyoftheLodge.blogspot.com
SANIBO säger:

hahahah sånt där är så jävla tragiskt roligt. att bläddra igenom gamla dagböcker. jag har fyra stycken sen förut... vad säger det om mig? psyk

DATUM: 2009-10-27 TID:14:55:41
URL: http://ssanibo.blogg.se/
SANIBO säger:

sv: ja du har ju fått mig så sjukt taggad nu bruden!! klart vi ska gå dit tsm då, hell yes!

DATUM: 2009-10-27 TID:20:45:26
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Ema - Metalälskare och Fotonörd säger:

sv: tackar :D Yes det är det^^

DATUM: 2009-10-28 TID:13:13:01
URL: http://emaaaaa.blogg.se/
[lisa bjernhagen] säger:

"Band som jag ska börja lyssna på", sånt planerar man väl inte? :O

DATUM: 2009-10-28 TID:22:12:13
URL: http://anewkindofmetal.blogg.se/
Angie säger:

hahaahah green day fyfan vad kul. jag håller med. de och ALLA ANDRA JÄVLA SKATEPUNKBAND BORDE DÖÖÖ....



de som inte håller med e bara avundsjuka hahahaha....

DATUM: 2009-10-29 TID:10:20:38
Rockabetty säger:

sv: Jadu, det undrar jag också.. Haha nejmen, hinner inte med att styla till mig extremt mycket varje vardag. Men annars smyger jag på lite sleaze stil på kvällarna då jag ska ut med kompisar och sådant ;)



Well, well, det hade jag ingen aning om! Inte heller om att det står något sådant i Close-up, fast iförsig. Jag läser aldrig Close-up om det inte är på nätet eller på estet för där brukar dom ha nån Close-up tidning.

DATUM: 2009-10-29 TID:23:44:14
URL: http://rockabetty.blogg.se/

Lämna en kommentar:


Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback