Jobbar hårt!


Med denna bild från igår inleder vi dagens bloggande, som dock inte kommer bli så mycket mer än det här. Jag håller på som bäst med recensionen av The Final Frontier och har tänkt att publicera den imorgon då det officiella releasedatumet är. Eftersom jag fick hem den i fredags har jag nu hunnit bilda min slutgiltiga uppfattning. Så glöm för bövulen inte att kika in här imorgon om inte allt arbete ska vara i onödan!

Imorgon blir det livemusik - dock inte den typ av livemusik jag är van vid. Det bär av till den episka lokalen i Forsviks Bruk där farsan har spelning med sitt band. Storband. Not my cup of tea men han är ju trots allt min farsa. Jag ska glo surt på basisten och fråga varför han, som är vuxen och således väldigt duktig, spelar en förenklad version av Boogie Down.

4 kommentarer
Sandra säger:

Såg ut som att gårkvällen var riktigt kul? :p

DATUM: 2010-08-15 TID:19:04:51
URL: http://rockgrodan.com
Annely säger:

Tjena! Jag länkar till dig från min blogg ;)

DATUM: 2010-08-15 TID:19:41:52
URL: http://chaosofannely.blogg.se/
mathilda säger:

sv: ah det va min andra jersey tröja med bullet, sen har jag två utan tryck :) Skulle inte tacka nej till en med maiden.. Men jag kan inte betala själv när man köper från ebay, tradera osv. och min pappa är väldigt skeptisk till sånt så jag har lite svårt att införskaffa såna ! :/

Okej, jag länkar dig också ;)

DATUM: 2010-08-15 TID:21:51:46
URL: http://hardlucklady.blogg.se/
Slummy Mummy säger:

Rolig bild! Jag trodde först den var från 70- eller tidigt 80-tal... tror att tapeten i bakgrunden bidrar, haha.

DATUM: 2010-08-16 TID:10:32:14
URL: http://slummymummy.blogg.se/

Lämna en kommentar:


Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback