Imorgon då jävlarHär är den omtalade Maidenvästen, framförd av min världens sämsta mobilkamera. Jag saknar dock två tygmärken på andra sidan i fram, har gjort vissa försök att hitta passande patches idag på stan men dessvärre utan framgång. Nåja, det får duga tills vidare. Däremot hittade jag ett bälte på Blue Fox som jag fick "maidenrabatt" på, haha! Ja, det lär ju inte råda några tvivel om vilket band jag är här för att se.
Bara att vara på stan idag har faktiskt varit en häpnadsväckande syn: Det är hårdrockare överallt! Det är fler långhåriga med Maidentröjor än vanliga mainstreamfolk. Önskar det var så jämt.

Förfesten kommer jag dock att ge fan i. Jag var där för en stund sen, snackade med Tommy och bytte in biljetten mot ett armband så jag slipper göra det imorgon. Men ärligt talat så lockar inte Cräshdïet och sleazefjortisar så mycket så vi drar ut och käkar istället.

Imorgon gäller det. Tredje gången jag ser självaste Iron Maiden. Det finns inte ord för hur stört äckligt jävla grymt det kommer bli. Skulle ni få syn på mig, kom fram och snacka! Jag kommer ha västen ovan samt mina svartvitrandiga Steve-brallor. Nu jävlar, nu smäller det snart. AH, jag AVLIDER!!!


UP THE FUCKING IRONS!

6 kommentarer
Annely säger:

Jag riktigt älskar västen, dösnygg!

DATUM: 2010-08-08 TID:00:42:51
URL: http://chaosofannely.bloggplatsen.se
CC säger:

Hej, ledsen att vi inte sågs...vi väntade ut åskan backstage när vi skulle gå hem..

DATUM: 2010-08-08 TID:03:10:25
URL: http://metalbarbiecc.blogg.se/
Frixxie säger:

Hur var iron maiden? såg aldrig dom för vi drog efter mötley för det var så jävla kallt!! :)

DATUM: 2010-08-08 TID:19:48:15
URL: http://fredriksvensson.blogg.se/
Angie säger:

helskotta vilken snygg väst!!

DATUM: 2010-08-08 TID:23:35:00
URL: http://lifeisahighway.blogg.se/
Grimgoth säger:

Härlig outfit!

DATUM: 2010-08-09 TID:18:56:52
URL: http://grimgoth.blogg.se/
moa säger:

Jag måste ju då också nämna att jag tokälskar din blogg! Unik och så himlahimla bra. Själv så lyssnar jag också på det mesta från 70-80-90talet. Då Iron Maiden, Guns n' Roses, Aerosmith, Wasp, Mötley Crüe är mina storastora idoler. Keep up the good work!Denna blogg kommer följas intensivt! :)

DATUM: 2010-08-09 TID:23:22:30
URL: http://moathemoses.blogg.se/

Lämna en kommentar:


Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback