Ain't good enough for me


Igår var jag som sagt på Younomia för er som inte var där och såg det yourselves. I efterhand kan man fråga sig varför jag var där överhuvudtaget. Det faller sig obegripligt att jag faktiskt la ner hundra spänn för att se den där skiten, men gjort är gjort och lite kul hade jag ju iallafall. Det har jag alltid när jag är någonstans och röjer med Freddie. Hur som helst, när vi kom dit så visade det sig att alla förbindelser till Skövde var avskurna så det var kanske.. 30 pers där. Det var bara de allra trognaste Skövdeborna som aldrig missar ett evet på valhall som befann sig på plats. Antar att även jag räknas till dem.

Men jag måste verkligen klaga på lokalbanden. Vilken jävla skit. Alrite, det är inte min musiksmak at all men man brukar ju iallafall kunna höra att "okey, this isn't my bag of tea, men de som gillar den här typen av musik tycker säkert det är bra" (fast ibland är det ju fan totalt obegripligt). Men det här alltså.. Såhär: Baskagge, gitarrer som försöker följa baskaggen men misslyckas (burruburrubum-burruburrubum), allt ljud i en enda röra för det är så otight, lite growl, lite rensång, lite mer growl, försök till melodi (eller??), och så allt om igen. Max 5 ackord men mest bara väsnande på e-strängen. Jaha, där var den låten slut. Vi har ingen aning om vad vare sig variation eller intron är men det är väl så det ska vara. Och så nästa låt. Wait a minute, hörde jag inte det här alldeles nyss? Nej, jag förstår inte vad som skulle kunna vara bra med det där och jag vill inte att någon försöker förklara heller. Metalcore suger, oavsett band, end of discussion.

Resten av kvällen tillbringades i diverse soffor samt ett rejält besök på Kebabhouse. Kl 22 skulle huvudbandet, Sonic Syndicate, börja (och de höll tidsplaneringen, fantastiskt). Jag och Fred stod en bit ifrån och lyssnade tillräckligt länge för att gå tillbaka till sofforna igen (en låt eller nåt). En stund senare drog jag mig hemåt and that's where the story ends. Hmm. Jag längtar till Sonisphere.

Var för kassa band för att ta några kort men några egobilder blev det, ni får ta del av dem imorgon. Under tiden, tryck f5 om ni inte kan se den nya designen!

9 kommentarer
Angie säger:

i can see it, and i like it! ;)

DATUM: 2010-02-21 TID:22:50:14
URL: http://begforit.blogg.se/
Astrid säger:

Du har rätt i att Skövdes jävla "metalcore"band suger. Dom spelar för han inte ens Hardcore ju. Men jag ska tvinga dig att lyssna på äkta nån gång så ska du allt få se att det inte stämmer i alla lägen din sega människa ;)

DATUM: 2010-02-21 TID:23:33:11
URL: http://almostaddicted.blogg.se/
Elvis säger:

Du missade ju polkapix :D

DATUM: 2010-02-22 TID:01:08:31
URL: http://elvislivsfilosofi.blogg.se/
Susanna säger:

Snygg header! Använder du nåt särskilt föremål när du fäster pyramidnitar på skinnjackan? jag har planer på det, men orkar inte försöka bråka med det, så det är lika bra att direkt fråga hur t.ex. du går tillväga :P

DATUM: 2010-02-22 TID:09:21:53
URL: http://soulcollector.blogg.se/
ROCKAHOLIC säger:

helvete så snygg din blogg blev!!

DATUM: 2010-02-22 TID:12:08:08
URL: http://rockaholiic.blogg.se/
Art By Tina säger:

Jag ser den nya designern - och den är snygg!

DATUM: 2010-02-22 TID:13:09:58
URL: http://trueborn.blogg.se/
ROCKABETTY : metal : sleaze : rock : säger:

älskar nya designen! ;D

DATUM: 2010-02-22 TID:14:05:13
URL: http://rockabetty.blogg.se/
SANIBO säger:

satan vad snygg design du knåpat ihop! HEEEAAVYYY

DATUM: 2010-02-22 TID:18:23:52
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Mathilda säger:

designen är awesome ! jag ska banne mig lära mig göra snygga jag också, ge mig lite tid bara ;) hahaha

DATUM: 2010-02-22 TID:21:56:09
URL: http://hardlucklady.blogg.se/

Lämna en kommentar:


Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback