Like a rolling thunder


Det där med öppet hus kanske inte var så dumt trots allt. Två timmars ingentinggörande på lördagen (efter att jag och Johan hade lyckats värva en liten brud till natur tyckte vi att vi hade Varit Trevliga tillräckligt för dagen) och som belöning för den enorma ansträngningen fick vi två hela dagars ledigt. Vem klagar?

Annars rullar vardagslivet på rätt bra för en gångs skull. Min förkylning håller äntligen på att släppa efter att ha haft mig i ett stadigt grepp i flera månader, jag och morsan ska boka en resa till Berlin i påsk och Fru Köpgalen har varit framme rätt bra på sista tiden. När jag klickade hem mitt tredje par hi-tops (alla i min älsklingsmodell, Reebok Freestyle Hi) var det egentligen dags att säga stopp. Just därför drog jag och köpte MC-boots igår. Ja, det kan man ju iallafall rättfärdiga med att det numera är vinter i vårat nordliga land. Kamouflagetightsen var väl dock mindre nödvändigt.

4 kommentarer
Fred säger:

Nice outfit!

DATUM: 2010-11-16 TID:13:43:57
URL: http://woodsmanfred.blogspot.com/
matilda säger:

snyggt linne, gillar din blogg!

DATUM: 2010-11-17 TID:12:04:33
URL: http://rockandhair.blogg.se/
Lina säger:

Snyggt linne! Önskade att jag vågade lägga lite pengar på ebay-grejer. Är det inte svårt att veta äktheten på kläderna? och att du inte blir lurad på pengarna?

DATUM: 2010-11-20 TID:13:23:50
URL: http://amiinside.blogg.se/
FINI säger:

snyggt!

DATUM: 2010-11-24 TID:15:23:47
URL: http://fini.blogg.se/

Lämna en kommentar:


Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback