Inspelningshelg part 1 - PhotoSHHH

Ja, på lördagen skulle vi braka ut i Hasslums ödemark och ta våra första bandbilder. Katten (inte katten på bilderna, utan personen Katten, även känd som Oscar) skulle komma smygande med kameran och fixa ihop något episkt. Men till allas STORA FÖRVÅNING levererade Katten en hög dåliga undanflykter och lyste med sin frånvaro. Det var alltså bara att hugga tag i stativet och ge sig ut på egen hand.

Så fort vi hade klivit ut genom dörren dök det upp en liten, tanig grå katt från ingenstans. Den började följa efter oss och sprang sedan med hack i häl i mörkret hela tiden vi var ute. Och det var ingen kort stund vi var ute heller. Vi gick in i "fel" skog ett flertal gånger (jag märkte då ingen skillnad, men det var det tydligen) och det var jävligt kallt. Speciellt för Timmy som bara hade t-shirt, haha! Precis när vi hade hittat ett jättegammalt kraschlandat flygplan på räddningsverkets övningsfält (simulerat, men ändå..) och satt oss i den för att äntligen börja ta kort hände det värsta som kan hända när man är ute på fotosession.

Vad tror ni hände? Naturligtvis slutade kameran att fungera. Efter att Max hade pillat på den i en evighet och slutligen gett upp hoppet var det för mörkt för kunna att ta kort inne i skogen. Vi började definitvt känna oss besegrade. Men på vägen hem tänkte vi att, vafan, vi är tvugna att ha något, bara det är NÅGOT. Så vi tog ett par totalt ogenmtänkta och inte så jätteseriösa bilder ute på vägen. En där Fred håller upp katten, som ni kan se, och en utan katt var det tänkt.

Men när vi äntligen kom in och gick igenom bilderna såg vi att.. vafan, där är ju kattjäveln! Man ser den inte vid första anblicken, men efter en stunds granskande ser man att den är där vid Timmys ben. Som sagt, vi borde kanske byta namn till Ferocious Cats? Katten döpte vi dock senare till Joel efter några långsökta internskämt i studion. Hur som helst försvann våran nyfunna maskot så fort vi kom tillbaka. Mystiskt.

0 kommentarer

Lämna en kommentar:


Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback