Let me feel your POWEEEER!


Den här låten har gått på repeat i tre dagar nu. Jag är besatt. Så äckligt jävla ösig låt så jag vill slå sönder saker, skrika och springa runt och headbanga (vilket jag också har gjort - all alone här i mitt rum. Har aldrig påstått att jag är som alla andra). Nu måste jag bara dela med mig av den här känslan. Låten är riktigt jävla röjig rakt igenom, från plattan Inner Sanctum från '07. Innan ni rynkar på näsan - ge fan i att underskatta nya Saxon! Jag vet att en del old school Saxonfans slutade bry sig efter Crusader ('84) men det är bara dumt, tänk vad man missar. Visst, de låter inte nu som de gjorde förr - men Maiden gör inte det heller, och de är fortfarande obeskrivligt jävla.. bäst. Bättre än bäst.

Förändringar BEHÖVER faktiskt inte vara fel (hoppas alla skänker en elak men sann tanke till Metallica nu - deras diskografi slutade vara bra '91). Visst hade Saxon en svacka i slutet av 80-talet men efter det skärpte de sig. Jag vet egentligen alldeles för lite för att uttala mig om allt nytt Saxonmarierial (deras studiodiskografi är imponerande lång..) men när jag lyssnat igenom några fler plattor och därmed har lite mer kött på benen så återkommer jag. Tills vidare: Lyssna på Let me feel your power och njut.


Nu skall resten av kvällen ägnas åt plugg. Vissa kanske tycker att franskaprov är småtrevligt på onsdagsmorgonar but I ain't one of them.

8 kommentarer
Victor säger:

Det är ok att inte vara som alla andra. ;)

DATUM: 2010-02-23 TID:19:32:51
Nord säger:

sv: klart jag ska! blir andra gången jag ser dom, men åker mest dit för att se Mötley!! blir andra gången jag ser dom me :P

DATUM: 2010-02-23 TID:22:03:04
URL: http://mikaelnord.blogg.se/
SANIBO säger:

satan vad underbart!sv: yes you told me babe, and I remember ;) såg dina ord framför mig.

DATUM: 2010-02-23 TID:22:38:05
URL: http://ssanibo.blogg.se/
billiondollarbaby säger:

jag kan svära, säga mitt namn och fråga om folk vill ligga med mig på franska. Det lärde jag mig under fyra år - sen tyckte jag att jag lärt mig det mest väsentliga!

DATUM: 2010-02-24 TID:11:33:09
URL: http://billiondollarbaby.blogg.se/
Art By Tina säger:

Jag saknar faktiskt franskan från skolan lite, typ den enda lektionen jag någonsin såg fram emot. Knasigt bra att jag inte lärde mig ett enda vettigt ord, trots att jag för en kort period var tillsammans med en fransman.

DATUM: 2010-02-24 TID:13:05:46
URL: http://trueborn.blogg.se/
ROCKABETTY : metal : sleaze : rock säger:

sv: ja det suger arsle!

you're welcome ;)

DATUM: 2010-02-24 TID:15:50:59
URL: http://rockabetty.blogg.se/
sarah säger:

sv: ooooja! jag ska tatuera in namnet på mammas hem- ö Koh Samui på thailändska bakom örat/ nacken :Dvarsegooood dudette :D

DATUM: 2010-02-24 TID:16:26:41
URL: http://sarahlindmark.blogspot.com
dannie säger:

ja, alltså jag blir så jävla less ibland när de bara faller av. då går jag runt och är försiktig och rädd för att stöta i något. köpte mina nitar på blue fox!

DATUM: 2010-02-25 TID:21:37:39
URL: http://eckelbobbah.blogg.se/

Lämna en kommentar:


Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback