Dagens..


Dagens strumpor. Väldigt hårdrock.

Rockmerch


Jag har kommit fram till att jag måste ha världens mest generösa polare. Jag lipade lite för att jag inte hade råd med den skitsnygga ringen ovan, och vad fick jag i för tidig födelsedagspresent av Fred igår? Den pryder nu min tumme och trivs utmärkt. Tack som fan, du vet att du är bäst.

Jag har även icreaseat mitt patchförråd och bröt därmed Megadethpatch-oskulden. Finns ju fan nästan inga Megadethmerch här i Sverige och det suger ju rätt hårt med tanke på att de är världens genom tiderna tredje bästa band. En Thin Lizzy-patch fick även följa med hem. Jag har fet besultsångest vad det gäller min röda jeansväst (har ni sett den?) men har ni tur så får ni se den halvklar ikväll. Ca 6-10 patches fattas fortfarande.

Vet ni hur sinnessjukt dyrt det är med patches? Om inte så vet ni det nu. En liten sketen 10x10 ligger på 40 spänn, backpatches på 60-100. Envisas man dessutom med att vara ännnu mera true och ha enbart vintagepatches går en liten på ca 100 spänn och backpatches 200-500. Och nu undrar jag vem i helvete som har råd med det! Hårdrockare är inte rika men det har tydligen ingen fattat.Allt från Rockmerch.se

Det var en gång..


"Det var en gång en Maiden Lady, som befann sig mellan två episka innsjöar  mitt i episka Svealandet.
En dag då solen sken starkare än nånsin och världen verkade en aning på gränsen till genomgå en onaturlig förändring, så såg Lady Maiden ett episkt fyrkantigt fenomen på en episk gräsplätt mitt i asfalltsvägen framför hennes dörr.
Med darrande kropp och själ, böjde sig Lady Maiden för att försiktigt plocka upp det episka föremålet.
I den stund då Lady Maiden såg det episka omslag som denna episka gestalt hade. Så visste hon att detta var inget vanligt album.
Detta var Blind Guardian: NightFall Of Middle-Earth."

Författat av Bersa, tillägnat Aerime eller i det här fallet Aerime under ett mycket passande nickname.Jag tror han tycker att jag ska lyssna på den plattan.

Piece of me


It's heavy fucking metal and it's Aerime. Tyckte ni behövde lite stylepics att avnjuta. Jag njuter för närvarande över att ha ett av alla sjutusen prov avklarade plus det faktum att jag har blivit nykär i Brave New World-plattan. To be honest så gillade jag den inte särskilt mycket i början, det var nog den plattan som behövde längst inlyssningstid. Ja, jag är extremt seg när jag ska lära mig gilla musik. Eller inte gilla, det kan jag göra med en gång, men att få den där känslan där man vill gråtaskrattasvimmadösprängas, it takes time. Förutom vissa Maidenlåtar då. Det finns anledning till varför jag avgudar dem.

På tal om style n' clothing så är Fred dagens brighthead. Vi har beställt grejer ihop från rockmerch, och häromdagen anlände paketet till våran lilla stad. Som ni vet så får man ett sms när ens postordergrejer har kommit, och vid uppvisande av detta sms får man paketet i handen. Men Fred tyckte att det var lämpligt att oavsiktligt radera detta sms (jag hade även fått det vidarebefodrat från honom när han fick det, men inte fan tänkte jag på att spara det) och vi får alltså inte ut grejerna i nuläget. Hmmm. Det får väl lösa sig. Bäst för honom.

And remember, there's only one true Aerime.
>>Now playing: The Thin Line Between Love and Hate - Iron Maiden

Janick 53 years old


Min förebild, min idol, min stilikon, mitt hjärta, min älskade, älskade Janick Gers fyller idag hela 53 år (kan man inte vända på siffrorna?!). Ingen händelse är viktigare att ta upp i min blogg idag. Tur kanske jag borde säga med tanke på att jag egentligen inte har tid med något annat än att lägga ut lite bilder och överösa er med kärleksförklaringar. Jaa visst, det är jätteroligt att gå natur. Vänta lite, jag ska bara ta reda på vem det var som fick mig att börja på den här linjen så jag kan skjuta motherfuckern.

However, hope you're having a wonderful birthday Jan. It's too bad you won't read this. But one can always hope. Janick Robert Gers, jag älskar dig.


AC/DC!!!!

YES! Yes yes yes yes! AC/DC HERE I FUCKING COME!!!!

Ber till eventim.se's biljettgud


Läget har förändrats sedan sist. Tack vare min världens bästa bror är biljettpengarna numera inget problem. Vad som istället har blivit ett problem är att lyckas få tag på biljettfanskapen om en timme. Med tanke på min vanliga otur när det gäller biljettsidor lär det inte bli en så enkel uppgift. Får verkligen hoppas att det löser sig.

Meanwhile kan ni ju lyssna på den inte helt okända låten Hell's Bells som är bland det bästa AC/DC har klämt ur sig. Helt jävla underbar melodislinga.

Vågar inte vara glad än. Men kanske, kanske ses vi på Stadion den 3/6. Only time will tell. Hörs efter klockan 10 om jag lyckas avhålla mig från att skriva ännu en radda nervösinlägg.

Officiell kakutdelning


Well, congrats elutttttt, SANIBO, Dennis, billiondollarbaby och Angie (ok då, även ILoveMandy; det är tanken som räknas); det rätta svaret var naturligtvis IRON. En glosa med universitetssvårighetsgrad om jag får säga det själv.


Ät era kakor väl och passa er för den här varelsen om ni vill ha era kakor ifred!

FredagsonödigheterJag idag på engelskan:

Magister Stig: You choose one of the 25 words in your wordlist and describe it.
Jag: Alrite, the best metal band in the world begins with this word and ends in Maiden.

Nå, vilket är ordet? Alla som svarar rätt får en cyberkaka imorgon.

AC/DC till Sverige


Åh nej. Inte igen. Kom igen Murphy, så här grym är ingen, inte ens du. Jag har INTE råd att punga ut med ytterligare 700-800 spänn på tisdag. Jag är redan skuldsatt för Sonispherebiljetten. Så lägg av! Alla jävla bra band släpper ju biljetter nu. Vänta bara, nästa vecka kommer säkert Megadeth med turnédatum också. Ännu mer utgifter. Great. Ingen som känner för att starta en fond och skramla ihop lite pengar till alla mina oräkneliga konsertbiljetter eller? Det vore schyst.

Kommer jag missa AC/DC IGEN?! Får inte hända.Biljetter på Eventim.se

Steelwing news


I denna ljuva morgonstund har jag några upplyftande nyheter åt er angående Steelwing. Nyss hoppade jag upp från stolen och skrek glatt och kramade Gutti men nu har jag återgått till kaffet och datorn. Följande har alltså blivit faktum;
  • Deras debutplatta kommer vara till försäljning den 30 april och tro mig kära läsare, 30 april kommer bli en väldigt bra dag för den som lyckats lägga vantarna på ett exemplar.
  • Ovan är, som ni kanske räknat ut, Steelwings kommande artwork till plattan som bär namnet Lord of the Wasteland. Den som har gjort omslaget är ingen mindre än Ed Repka. För den som nu fick en förbryllad rynka i pannan så är Ed Repka den som gjort Megadeths omslag till Rust in Peace och Peace Sells.. But Who's Buying?. Sådär, alla rynkor utslätade.
  • Och sist men inte minst.. BLIND GUARDIAN OCH STEELWING KOMMER TILL SVERIGE! 22 oktober @ Brew House, Göteborg och 23 oktober @ Fryshuset - Klubben, Stockholm. Snacka om att det gjorde min onsdag! Jag har dock i skrivande stund inte den ringaste aning om var man får tag på biljetter eller hur mycket det kostar (priset är visserligen oväsentligt - jag ska dit no matter what), men lyckas jag ta reda på det så uppdaterar jag det här inlägget.

Stratovarius @ Brew House


Ni kommer säkert ihåg mitt lipande över att allt roligt hände i Lund? Nu har jag fått en snuttefilt som är betydligt mer tröstande än att x antal personer lovat mig sovplats i Skåne. Anledningen till att jag inte kunde gå på Stratovarius gig i Götet var att det, som vanligt när det gäller allt skoj, var 18årsgräns. Nu har de emellertid ändrat plats och 18årsgränen är numera inte längre ett problem.

7 februari it is @ Brew House, Göteborg. Priset ligger strax under trehundringen och förbandet är Dream Evil, som jag skrev om för ett tag sedan. Låter jävligt gött helt klart. Det är inte hundra att jag kan ta mig dit men ganska troligt iallafall. Jag återkommer i frågan.


Angie is back in business!


Jag har uppenbarligen överlevt min omänskligt hårda plugghelg eftersom jag sitter här med kaffekoppen i näven på datakunskapen, sliten men alive. Jag ursäktar min anskrämligt dåliga uppdatering men nu blir det nya tag här i hårdrocksbloggen.

Vi börjar denna fantastiskt gråmulna tisdagsmorgon med att välkomna Angie tillbaka till bloggvärlden! Hon har ju inte funnits hos oss ett tag men nu får jag alltså tillbaka en av mina favoritbloggar att läsa. See you at Sonisphere babe!

>>begforit.blogg.se

Den hårt studerande hårdrockarn


Jag borde verkligen lära mig att njuta av loven. Det blev jag snabbt varse om när skolan startade upp igen och jag utan vidare fick reda på att jag på en vecka förväntades klämma ur mig inte mindre än TRE uppsatser samt läsa ut en bok på 360 sidor med liten textning. Plus att prov nalkas inom kort och ännu ett trevligt ton läxor ska göras till nästa vecka. Har man något liv när man går på natur eller? Icke, hårt klosterstuderande är livets mening och livet är icke till för andra förströelser.

Jag ska ändå bryta min plugga-äta-sova-trend som varat de senaste dagarna (därav min frånvaro på bloggen) imorgon för att roa mig kungligt med något hittills okänt (ett senare problem som jag tänker överlåta till min förträffliga kreativitet och impulsivitet som sällan sviker mig). Nu måste jag dock tillbaka till mina studier, IGna knackar på dörren med högafflar och facklor för att utrota MVGna. Bjuder på några Style N' Clothingpics innan jag går tillbaka till striden för att tappert försvara mina betyg även fast tiden är knapp. Tips på billig atombomb någon?>Now playing: Judas Priest - Leather Rebel
Now, what's new? Jag har rustat upp en gammal jeansjacka och backpatchen där på är resultatet av den andra XL-tröjan jag fick med mig hem från Fred. Mer patches till jackan kommer tillföras när skattkistans innehåll är räknat och månadens budget gjord. Dessutom anlände mina nya boots för några dagar sedan, dessa kommer användas flitigt. Blir knappast mer heavy metal än så. Bootstraps och bandanas är offer för min designmani as usual.


Best cover ever


När vi ändå var inne på ämnet Iron Maiden-covers. Jag fick denna länkad till mig för några dagar sedan men vågade inte kolla på den förrän först idag. Det börjar vid 1:18. Och det här är iallafall kul! De andra var ju bara.. uääh. Bliäöuuuh. Barnagråt och tandagnisslan.

Det måste vara bland det mest taktmässigt korrekta jag har hört! Och sångaren har ju riktig talang, right?