Skolkatalogen



Sista året på Vasa. Sista gången i deras skolkatalog. Lite sorgligt nästan.. haha. Nåja, man kan iallafall säga att jag blev bättre på de personliga korten än gruppfotot.. Jag ser ut som värsta bystdrottningen vilket jag inte är^^ jag ser väl mest ut som en uppblåst operasångerska på gruppbilden. That's life, man.
Haft det bra idag rockstars?

Crooked X



Lite nytt blod här i bloggen! Denna gången Crooked X. Såndär riktigt skön hårdrock.. Här har ni liveversionen av deras Rock n' Roll Dream.

Jag har en del att ordna upp här, så nu bör jag inte sitta framför datorn mer och glo. Ha det gött!

By the water





Bara love den översta! Älskling leker fotograf, hehe.

Autumn

Man kan ju säga att det är tur att jag inte driver en fotoblogg! Att min kamera ens lyckas prestera som den gör är värt en plats i guinness rekordbok. Kaka till den!














Höst no more



Tjeenafan. Har ni kul i frosiga sverige? Jag fick världens chock i morse när jag kikade fram bakom gardinen och allt var vitt! Shit, när tog hösten slut? Så sent som i förrgår var jag ju ute i trädgården, kravlade omkring och plåtade löv och sånt. Passar ju inte så bra in nu tyvärr, men skitsamma, ni ska få se fotona ändå. Vare sig det är frost eller inte. :P
Det känns som det är kväll av någon anledning, kanske för att jag kom hem från stallet så tidigt. ^^ Jag är verkligen beroende av en sovmorgon nu.. Gick ju upp innan sju i morse, som jag skrev igår. Trött Aerime? Yees..
Lägger ut min lilla höstfotosession direkt efter detta inlägg. Bilder från igår kommer ikväll!
Nu ska jag städa och göra klart låten (känns som jag har sagt det nu i en vecka, men nu ska det verkligen bli klart!). Bara vara inne och mysa och lyssna på musik ikväll, tror jag. Det känns så nu iaf. :P Vad ska ni göra?

FLAMS



I morse när vi blev inkörda till stan hörde jag plötsligt en välbekant låt spelas i Mix Megapol som var på på halvlågt ljud i bilen. United! Med Priest! What the fuck, när började Mix spela bra musik?
Och så håller de på och flamsar och skrattar och gör sig till hela låten såklart. En enda bra låt och de förstör den. Tack!
Trots detta hade jag den på hjärnan hela dagen.. och när vi hade återkommit hem och jag hörde morsan nynna melodin gick det inte att låta bli att dra på mungiporna. Hon måtte vara rejält hjärntvättad vid det här laget..;)
Nu vill det till att ila till sängen för jag har träning imorgon och ska upp före sju.. Ehe. Visar lite bilder från idag imorgon=)
Söv gött folk!

Lidköping



Tja! Allt bra rockers? Vi har haft en skitkul dag idag. På morgonen, eller förmiddagen, drog vi ju som sagt till Lidköping. Vi drog omkring en stund på stan och sen gick vi till min mormor och snyltade lite käk.. haha;) Vi hade tänk att kanske dra in till stan (Skövde) nu ikväll men jag börjar bli lite nervous över min låt som måste va klar.. Alltså dissade vi Lucas och co, snällt va? ;)
Så här såg vi ut idag! Coola vi ser ut då.. Matchar varandra i färgerna och allt :P

Allt blir så jävla roligt bara Steven är här. Älsko!<3

Breaking the law!



Bara för att den matchar min jacka;) Haha. Kolla vad ung Halford är.. Videon är ju lite som den är, blunda och lyssna istället. xD

Nä nu.. ska jag inte sitta vid datorn mer. ;) Ha en nice kväll fan! :D

Mes vetements aujourd'hui



Linne design Aerime, jeansjacka design Aerime, ringarmband, Steve Harris svettband (vilket jag ALLTID bär no matter what, så det känns ganska onödigt att skriva in det i fortsatta dagens outfits), kjol design Aerime, patronbälte, leggins och stövletter.


Såhär ser jeansjackan ut bakifrån. British Steel!

Stan



Tja! Hur ere me er, rockstars? Idag tidigare, innan Thai-Thai, drog jag och pojkvännen en sväng på stan. Vi hittade ingenting köpvänligt men däremot en stor hög fjortisar av blandade kön som vi tog med oss hem och brände på bål..
Nä, vi bara korsfärste dem.
In our minds. xD
Haha, jag är helt sönderflummad i huvet nu känns det som. Jag får ta och dricka te och spela lite klädpoker och lugna ner mig. Jag måste egentligen skriva miditrummorna till min låt men det får bli imorgon.. Eller nåt. Ni kan ju få höra den låten när den är klar, if ye want. Snäll jag är va? xD
Imorgon blir det Lidköping. Nån som bor där och vill träffa oss där eller? Vi tänkte dra en sväng på stan där med.. Man kanske hittar nåt, you never know.
Slänger in en dagens outfit med!
Keep rockin'.

Omsydda tröjor

Så! Nu har jag vaknat.. :P Eller jag blev väckt typ kl 6 i morse av den där jävla Buster.. grannens hund. Han började skälla. Och skällde. Och skällde. Med ungefär en sekunds mellanrum i kanske en halvtimma i sträck! Arggghhh, tortyr! Så halv åtta gick jag upp och åt.. medan Steven låg kvar och sussade.
Så jag passade på att plåta det jag fick gjort igår=)



Snea ryggen..



Konstig den blev framifrån.. Aja, den lär dyka upp i bloggen fler gånger. :P



Whitechick! haha



Tubtop + omsydda shorts



Och sist men inte minst mitt lilla tarzan-experiment. ;)

Vet ni vad? Jag fick ett par dojor av Mia också! Bara sådär..


Vad tycks?;)

Metal - ett element för välbefinnande



Så jävla bäst bara;) Nu ser man ju inte vad det står så halva poängen är ju redan borta haha, men det står iallafall "De fem elementen för välbefinnande" och sist i raden står det "Metal" !! Klockrent xD Mia har fina tavlor på väggen.. haha.

Nu är Aerime nog för trött för att sitta och blogga, hon borde gå och lägga sig ögonaböj för hon har inte sovit nåt alls på hela föregående natten. Hörs imorn rockers!

Hemma igen

Nämen godkväll, eller vad det nu heter på artig svenska. xD Kom precis hem från Mia. Jag behövde inte göra ett piss ens, hon sydde allting, haha. Det enda jag behövde göra var att nåla skiten, jag fick tillochmed mat! Och kaffe! Maxat va?;)
Inget blev fel heller, helt unbelievable.. Men min kamera dog nyss så det bidde inga pics på alltihop idag. Men imorgon då, promise.

Här får ni ett litet smakprov;D

FÖDD HÅRDROCKARE!


Hahaha, visst är det bara så jävla klockrent! Det är verkligen jag och Steve Harris in da stripey trousers-cluuub xD


Och kolla här då! Exakt samma frill och hårfärg och allt! Tvillingarna Dickinson alltså..;)

Jag var verkligen så menad att bli Maidenfan.. kan ju inte bli bättre:D
Nån som tvivlar på att jag är född hårdrockare nudå?;)

Wild child



I am a wildchild.
Are you?