blood is upon my steel



When they see us they will run for their lives
To the end they will pay for their lies
So long did we wait,
now we are home

Here once again
there's a battle to fight
Gather together for the sound
and the might
So long did we wait
now we are home

To no man shall I kneel

morgonlåt



Godmorgon! Fan vad seg jag känner mig idag. Seg och irriterad. Jag håller på att lyssna igenom Chinese Democracy men det kanske inte är bästa tillfället med tanke på mitt humör. Hittils kan jag väl tyvärr säga att det är sådär, men några spår gillar jag iallafall!

Om någon av er skulle råkat vakna på fel sida, lyssna på den här Manowar-låten, så lär ni bli lite gladare.. Känd och hur jävla bra som helst, speciellt refrängen!

Brothers everywhere, raise your hands into the air
We're warriors, warriors of the world!

Skön shopping i Skövde



Det blev visst lördagshopping i andra upplagan. Upprepning från förra veckan på Elins Esplanad! Nu har ju alla butiker öppnat så jag och mor min åkte dit och kollade läget. Och jag kom visst hem med lite grejer också ;)

Och ÄNTLIGEN har jag hittat leopardtights! Wöho! Jag har ju verkligen fått det på hjärnan.. Hur glad tror ni inte Aerime blev när hon sprang in på Cassels och såg dem hänga där? :D
Nu när jag är så rik tyckte jag att jag var värd lite annat också. ;)

En ögonbrynspenna från H&M (24,50:-), leopardtights från Cassels (69,50:-), ringarmband från Gina Tricot (89:-) midjeskärp från H&M (49,50:-) och en t-shirt från Gina (99:-).

Die for metal



Nyss var jag inne i en slags Priest-era. Priest, priest, priest. Alldeles nyss (så sent som igår) var det wasp. Och nu förutspår jag att nästa blir Manowar.

Den här låten är så jävla klockren, den beskriver på bästa sätt mina känslor för musiken. Den borde bli min nationalsång på något sätt.. tycker ni inte det?;)

Jag kom i kontakt med den när jag såg The Day the Earth shook - The Absoulte Power hos min bror, GOD vilken konsert! Ni som inte sett den - gå hem och gör det. Bland de bästa liveinspelningarna jag vet. Förutom Maidens Rock in Rio då. ;)


They can’t stop us, let ‘em try.
 For heavy metal we would die!

louder than hell..

Äntligen slut


volym i mängder - nice, huh?

Och så var arbetsveckan ÄNTLIGEN över! :D Jag är helt slut i huvudet, satt till hur sent som helst igår och plyggade trills ögonen gick i kors men nuär det över! Eftermiddagen idag bestod av tre prov i tre ämnen på raken.. Kul va? Men jag failade inte på något, tror jag iallafall. Känns jävligt gött! Betygspengarna kommer bara drösa in vid jul kan jag hoppas.. ;) Och nu har jag bara två veckors underbar pliktlös praktik att se fram emot.. lovely!

Och äntligen kan jag börja ägna mig åt musiken igen, det har tyvärr inte blivit så mycket av det förutom skolbandet då på den senaste tiden. Jag lovar bättra mig ;)

Nu ska jag ut en sväng, och chilla. Kan nog behöva det. Vad ska ni göra ikväll?

Pluggkväll



Hello bloggen. Nu har jag en undrbar pluggkväll framför mig, hoppas ni har lika kul. ^^ Well, jag lyckade iaf flytta fram mitt spanskaprov tills imorgon. Jag lägger upp lite musik later on. Ska dessutom försöka ladda ner chinese democracy.

Detnna outfit är ett par dagar gammal, enkel men snygg. Svarta stuprör, kromat patronbälte, leopardlinne och skinnjacka.


So long!

JAG DÖR

Och nu menar jag det. Nu menar jag det verkligen. Jag dör. Jag sitter här och grinar arslet av mig.
H.e.a.t ska vara med i melodifestivalen.
H.e.a.t. Melodifestivalen. Melodifestivalen.
MELODIFESTIVALEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Såja. Lugn nu. Detär bara melodi..festivalen. De kommer bara få ett fjollrykte i hårdrocksvärlden. Bara det. De kommer bli lika körda som Poodles..

'UÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHHHHHHHH!!!!!!

Plugget



Tjenna sweeties. Här sitter jag i skolan och har jättekul innan min NO börjar. Nu blir det som sagt inte särskilt tätbevuset på inläggsfronten de kommande dagarna, för jag har fortfarande en megainlämning och ett prov att klara av innan praktiken.
 
Men här har ni dagens låt, egentligen en B-side från Number of the Beast. Vad lyssnar man på om inte det bästa bandet i världen när man är helt nerkörd i allt studande? :D

Nu börjar min lektion. Vi hörs, rock on out there!

Snow



Jag kommer omedvetet att tänka på den här låten i juletider.
It takes me back in time, about one year ago..

And it's so white as snow



Nu är det jul igen! :D I love christmas! Det är en speciell känsla som sitter i sen man var barn..
Eller well, det är kanske inte jul än, men det är iallafall en jävla massa tjat om julklappar osv. Så jag tänkte härma alla andra och publicera min önskelista till tomten här i bloggen.

Bästa att ge mig i år: Presentkort, armband och flaggor/affischer.
Presentkort kan man aldrig få för många av, och framför allt mitt behov av att ha så många skivor som möjligt gör att presentkort på ex Ginza ALLTID är välkommet.

Armband kan man heller aldrig få för många av. Just ringarmband är ju desto fler desto snyggare. Likaså med nitarmband. Dock gör jag ju de flesta nitarmband själv..

Flaggor och affischer med mina favoritband är också alltid välkommet. Jag ska ju täcka varenda kvadratcentimeter med sånt i mitt rum nån dag..

Sen skulle jag väldigt gärna vilja ha en klänning i skinn.. Men det är ju något man bara vill ha en av och något såpass dyrt kan man inte kräva av vem som helst. ;)
 
Vad önskar ni er av tomten?:)

ny skinnjacka





This is my new baby! Dregel alltså.. Or what do you say? ;)
Skinnjacka påstås ju vara väldigt inne just nu. I mean, varenda fjortisbrutta äger ju en sådan.
Fördelen med det är ju att det helt plötsligt vimlar av skinnpajar runt om i butikerna.
Vad jag gillade med den här modellen var att en fjortisbrud skulle inte köpa en sånhär, hur modernt det än är att vara rock chic. Den är alldeles för pilotaktig och seriös för dem, men perfect för mig, ohyeah.


Jag köpte ju även armband, för halva priset. Jag gillar verkligen rea, men vem gör inte det? ;)
På tal om armband blev jag väldigt sugen på att pyssla ihop några egna, tror jag ska ta och göra det. Vad sägs om att jag lottar ut några i julklapp till er? :D




Elins Esplanad



Tja bloggen. Nu är jag sjuk igen, wöho! Adolf måste ha smittat mig igår. Vaknade med världens jävla sveda i halsen. :(
Förutom den lilla detaljen var gårdagen asgo, med mjukisbyxor, chilichips, loka, ananas och Monty Python-maraton. Precis så som jag ville ha det. Gött att ibland slippa det där festa-måstet så fort det är fredag. Jag avundas inte alla skövdes fjortisar som skulle till Bogrens..

Hur är det med er idag då? När jag vaknade idag åkte jag och morsan in till stan. Vi var tvungna att kika in Elins Esplanad som alla andra svensson. Dessutom hade jag fått tips av Stina var jag kunde hitta leopardstrumpbyxor. Hon sa 'Cassels - du vet, tantaffären'.
Jag hann inte mer än innanför dörrarna på den så kallade tantaffären innan jag blev kär. Jag föll pladask för den snyggaste skinnjackan jag sett i hela mitt liv. Att jag redan har två stycken spelade ingen roll. Jag kollade storleken. Sedan priset. Därefter skrek jag efter morsan;)

Så yes
, den fick följa med mig hem. EN sådan jacka kvar, och så var den i strl 36 och kostade bara 699!!  Det stod verkligen Aerime skrivet över..
Några leopardtights hittade jag dock inte, men några ringarmband på Lindex. Ni får se dem senare.
Innan vi drog hem igen fikade vi! Ser det inte gott ut..

På tal om det, nu ska jag käka. Hörs sen!

Softa



Nu ska jag dra hem till den här bästa pojken och bara softa och kolla film. Känner inte för något annat idag.
Vad ska ni hitta på?

Biljett



Gissa vad min morsa kom hem med igår från turistbyrån?:D
Nu känns det verkligt! Påtagligt, på något sätt.
Shit vad jag längtar, God can tell!

:D

A new beginning


Tjena sweeties. Den här dagen har väl inte varit den bästa precis. Eller well, den började iallafall uselt..
Vi kan väl börja med att säga att jag och min pojkvän har tagit en paus från varandra för ett tag framöver, jag tänker inte gå in på detaljer.. Det är jobbigt nog som det är. Men jag hoppas att det här ska vara bra för oss. För jag vill att det ska bli bra, jag tänker inte ha det som vi har haft det nu. Men det blir ju att man tänker.. Jag tycker ju så jävla mycket om honom.

Dålig grej nummer två kom nästan rakt ovanpå den första. Jag nämnde att jag hade  glömt min väska i skolan igår, right? Så jag åkte direkt till skolan fast jag hade idrott första lektionen för att hämta väskan. Bad musikläraren låsa upp musiksalen för att hämta den.
Så var fanskapet INTE DÄR!
Och ungefär allt låg däri. Pengar, plånbok, bankkort, hårgrejer, smink, kamera, mp3, hörlurar, rubbet. Jag fick. Panik.
Sprang runt i skolan, kollade skåpet, Alfas lärarrum, receptionen, städerskorna, vaktmästaren, alla lärare jag såg typ. Jag ringde till och med till västtrafik utifall jag hade glömt den på bussen. Den var ingen. Jävla. Stans.
Rödögd, osminkad i diadem (jag sover med det) och mjukisbyxor släpade jag mig till idrottshallen. Orkade knappt delta. Jag tänkte väl ungefär 'Murphy, så elak är ingen. Inte ens du.'
Så kommer jag tillbaka från idrotten, smsar till Stina att hon ska hjälpa mig. Vi gick till musiksalen ännu en gång. Då sa Charlotte: 'Din väska är i Beta, Miranda. Jag tog hand om den igår'.
Fyfaan vad happy jag blev! :D I den sekunden älskade jag allt och alla.. fuck vad lättad jag blev!
Stina ÄR verkligen savoir in the need, haha, tacktacktack!

Tack till er som stöttar mig, you know who you are.