Nit


Kolla vad jag fick av Uffe igår! Fick, for free! Hur snäll får man bli? Tack som fan! 7radigt är BALLT.
Den här fredagen blev ännu en chill-fredag. Men man förtjänar sånt efter en hel vecka i skolan! Hade tänkt färga utväxten men orkade inte ens det. Och så ska jag upp tidigt imoron, wöho. Which means lägga sig relativt tidigt. ^^

Nä nu i helgen borde jag förbereda mig inför konserten. Hmm, det ordet var nog nytt för mig tror jag. Förbereda mig. Äh, det får Astrid gör åt mig. Kolla tåg dit och sånt. Men jag börjar peppa upp mig nu! Även om det bara är ett halvt gig. :P

Damn! Skulle beställt lite skivor idag också men det lär få vänta.

Hörs imorgon rockers.

Aerime's voice


Haha.. såhär låter det alltså. Den här låten är rolig, speciellt fr o m 03:04. Remember, I am no singer! Men det är jävligt kulatt sjunga iallfall, haha. Hade varit kul att kunna sjunga riktigt bra.. Men jag bör nog hålla mig till basen. :P

Förresten, jag har fått en utmärkelse av Heyli!
Thanks sweetheart:D

Nu: sova. Natti!

on top again


Tjena! Aerime right on top today. Vilken skillnad mot igår. Har dock övertalat morsan att skjutsa mig i värsta fall till Priest, och det är hur som helst inget att göra åt. Det går ju inte fler tåg hur arg jag är är, tyvärr. En i skolan sa att han hade varit tvungen att göra likadant på Dimmu Borgir, men hur jävla kul är det då? Hur tänker folk när de lägger konserter på vardagar och det inte går några jävla tåg? Inte konstigt att de var tvugna att flytta det från Lisebergshallen till Trädgårn..  Är det någon mer som har samma problem eller?

Vilket påminner mig om att jag måste fortsätta lyssna in mig på åt minstone H.e.a.ts låtar. Well, jag är glad som fan över att det är KONSERT, halv som hel! Det var fan i somras sist, way too long.

Nu har jag lite läxor jag måste göra. Fan, kan man inte hålla skolarbetet i skolan? Vad läxor ska vara bra för har jag aldrig fattat.

Cye later on!

Halv konsert


Satan vad förbannad jag är. Och ändå var det hundra gånger värre förut. Och nej, jag kan inte skylla allt på mitt ibland hetsiga temperament, för nu har jag fan rätt till det.
Nu vet ju att jag sa att jag hade kollat upp tågtiderna inför måndagen skitnoga, right? Och min undersökning hade till och med fått godkänt av morsan (bara en sådan sak!), så jag hade ju läget klar för mig, Astrid kan inte titta tidtabeller och vi ska se HELA konserten som normala människor, over and out.
Så idag skulle jag på musikverkstan bevisa irl för tanten att jag hade rätt och hon hade fel. Så jag slog upp västtrafiks sida..
Och den visa denna som senaste tid.

23:02.

Jag kollade hundra gånger till, kollade SJs hemsida, frågade alla jag kände (nej, alla som var imon höravstånd snarare). Det kunde fan inte vara sant..
Så jag ringde västtrafiks kundtjänst, stod i deras telefonkö hur länge som helst, snyltade på Astrids mobilpengar, frös och väntade på bussen. Snackade med västtrafikkillen i säkert tio minuter en kvart, han kollade tågen hundra gånger (på min enträget gnälliga begäran, "det måste vara fel, det MÅSTE gå ett senare tåg!") och till och med alla möjliga bussar.. Men inte ens mitt oändliga inflytade, charm, ilska och allt det där kunde få några tåg att gå senare än klockan 23:02.
Vilket betyder att vi kommer få gå ungefär halvvägs in i konserten, med tanke på vilka jävla förseningar det ALLTID är.

Alrite. Efter tjugo minuters lipande och gnällande och skrikande (det blev mest "FUCK YOU Murphy!" eftersom Murphys lag är enda ansvarig för allt dåligt som händer. Lagen om alltings jävlighet you know) rannsakade jag mig själv, tänkte att det egentligen är H.e.a.t jag åker dit för att se, fast jag älskar Edguy, och för att biljetterna kostade i princip ingenting.
Men sedan tänkte min lilla hjärna två steg länge och insåg att.. Tågen går samma tider på söndagar/natten till måndagar.

Och vilket datum är Judas Priest på? 1 mars. En söndag. Resten av bussresan hem var mindre kul..

Skinnbrallor
Goodday! Blir inte ett långt todays-inlägg, shit vad mycket klockan är redan. Idag har jag iallafall varit i Lidköping och hälsat på mormor och gått på stan där.
Jag hade tidigare kollat in leopardskjortan på H&M's hemsida med naturligtvis var min storlek slut (VARFÖR har alla 36?). Men idag när jag besökte H&M i Lidköping så fanns det EN skjorta kvar.. I storlek 36 ;) Ibland har man flyt.
Min tur vändes dock om helt på tre sekunder. Men i samma hängare upptäckte jag deuutom SKINNBRALLOR. För 349 sveska riksdaler. What the..? I storlek 34. Och 38. Naturligtvis passade ingen av dem, hur optimistiskt jag än granskade spegeln i provrummet.
Tur att man har morsor ibland! Hon kom med världens brightaste idé. Så jag ringde till SKövdes H&M och kollade. Och de hade en 36a kvar! Murphy har sina snälla dagar.. Utan att prova så köpte jag med andra ord drömbyxorna. Skitsnygga, skitsköna och skitbilliga. Kan det bli mer än.. skitbra? ;D Haha. Fick dessutom med mig en BH hem från Gina (bara att hitta en i rätt storlek är ett helvete, och då har vi inte ens börjat diskutera priset eller utseendet på tuttekassen).

Vi åt dessutom bakelse (kakor i mitt fall) till Janicks ära. Och för att det är jävligt gott med kakor förstås. :D
Nu måste jag dra, det har varit en lång dag och skolan väntar imogron. ^^ Men vi hörs då!

Rock on babes!

Janick 52 år


Gissa vem som fyller år idag? Jo, min älskade älsklingsgitarrist Janick Gers! Han är fruktansvärt cool, skön och har enorm scenkänsla. Besides, I luv his hair! ;)

Tänk när jag stod på Ullevi, långt innan maiden hade börjat. Tror det var Avenged Sevenfold som spelade. Jag och de jag var med stod och hängde en bit ifrån scenen fast vid staketet, om ni fattar. Halvlyssnade och snackade samtidigt.
Helt plötligt får jag syn på Janick bland byggställningarna, riktade en kamera mot rakt oss! Jag skrek så jag tappade rösten "JANIIIIIIIIIIIIIIIIIICK!!!!!" och viftade som en galning med armarna i luften och pek- och lillfingrar höjda. Sen när han hade tagit sitt kort försvann han lika fort som han dykt upp.

Och när han senare på Ullevikonserten stod några meter ifrån mig, och kastade ut sitt svettband några decimeter för kort för att jag skulle fångat det..

 Jag kommer också ihåg när jag var på min allra första Maidenkonsert tillsammans med min bror, (sittplats tyvärr) och jag såg Janick ta emot en trumpinne från någon i publiken, spela med den på gitarren och sedan ge tillbaka den. Därefter såg det ut som han via teckenspråk gjorde upp med någon att han skulle kasta gitarren till dem, och han kastade och jag tänkte "vafan gör han?", innan axelbandet hindrade gitarren från att flyga iväg. Janick skrattade åt dem. Jag var helt hänförd. He is my hero.Hoppas din födelsedag blev bra! Janick Robert Gers, ily.<3

Hammerfallnysläpp i februari


Det har kommit till min kännedom att Hammerfall släpper nytt i februari, "No Sacrifice, No Victory" ska plattan heta. Här ovan är ett smakprov just från det allra färskaste. "Any Means Nessecary" from me to you!

Jag gillar bitar av verserna, och sticket. Jocke är fantastisk som vanligt. Och introriffet är förjävla gött, precis sådär tungt och kraftfyllt som jag vill ha det. Men refränger kan Hammerfall göra betydligt bättre.. In my opinion.
Well, kul för alla som ska på deras turné! Jag var själv på dem i januari 2007, riktigt nice. Ska definitivt se dem igen någon gång. Och det skadade ju inte direkt med all extra reklem de fick efter att Jocke vann körslaget förra året. ;D


Nu ska jag i säng, för imorgon ska jag sova några timmar och sedan åka till Lidköping och kolla i affärer hade jag tänkt. Och nu vill jag vara utsövd för en gångs skull, vi får väl se hur bra jag klarar det..

Ha det gött, cye tomorrow!
Rock on

Bad day


Sammanfatta mig dag såhär ungefär. Haha, nja, men det började mindre bra.
Jag HATAR att stressa på morogonen.. Vilket dessvärre händer varrje dag och jag har ingen aning om hur. Men idag var det värre än vanligt, fick springa till bussen halvsminkad med kläderna på sniskan och platt hår..
På bussen mötte jag Astrid, som fick morgonen att stråla i solsken genom att klargöra att hon hade tittat tågtidtabellerna för den 2/2 då vi ska ner till Göteborg, och senaste tåget gick kl 23! Vilket betydde halva konserten ungefär med tanke på de vanliga förseningarna. Jag var riktigt happyface med andra ord! Sen på det har min ena ögonsten gått och blivit halt. Wöho..

Senare lugnade jag dock ner mig något, för 1. Jag är ledig imorgon (lönar sig att välja ridning på friluftsdagen då jag ändå rider varje dag vilket innebär LEDIG och SOVA. Skulle mördat för en sovmorgon i morse!) 2. Jag kollade nyss upp tågtiderna och det finns visst ett tåg som går hem 00:32. Vad ser du med Astrid, röven? ;)

Pumps


Tja! Jag och morsan tog en sväng på Elins Esplanad förut idag. Då sprang jag rakt in i ett par skitsnygga pumps! Jag har bara några par dugliga pumps nu till våren och har länge letat efter ett par röda, ett par leopardmönstade och ett par svarta. Nu behöver jag inte leta efter de svarta mer, that's for sure. De blev mina för 299 spänn, fan inte illa! Synd bara att jag inte kan börja ha dem med en gång.. Men den som väntar på något gott, eller hur är det man säger?

Jag fick ett pr trosor av morsan (ständig brist på den varan känns det som) samt nagellacksborttagningsmedel och mitt smink som var slut.

Nu ska jag i säng, hörs imorgon rockäärs! *Bröööl*


Flight 666 - the movie


Nu i slutet av April släpps Iron Maidens dokumentärfilm
på biograferna - Flight 666! Man får följa bandet under Somewhere Back in time-turnén i februari och mars 2008. Så här beskrivs filmen;

FLIGHT 666 brings to the screen all the drama, excitement and hysteria that followed the band around the world every time 'Ed Force One' touched down in a new country. The film documents the intensity of the punishing show schedules, the struggle with the time zones, the pressures of ensuring that every performance matched the energy of the many thousands of ecstatic and expectant fans from many cultural backgrounds, unusual angles from the spectacular shows... and of course the fun had on the way!

Fyfan vad nice! En dokumentärfilm om mina gudar, kan det bli bättre? Som galen Maidenanhängare har man färstås läst och sett det mesta men det här är något helt annat;

"Iron Maiden: Flight 666 is an honest and revealing portrait of one of the worlds most successful rock bands and a must-see for all Maiden fans."


Jag längtar!

Nu ska jag in till Elins Esplanad och fylla på sminkförrådet. Hörs later, rock on!!

Saturday pictures


Pucko och osminkad Aerime camar med snubbar"YO YO, PASSA DIG VA JAG VET VAR DIN BREVLÅDA BOR!"Jakob var lika söt som alltid.


Haha, goodmorning! Lördagskvällen bjöd på allt möjligt, kul som fan var det iallafall!
Först drog jag hem till Adolf för att kolla handbollen, Sverige - Frankrike. Men baguettekillarna ägde oss i röven.. Inget kul att kolla på, vi blev så modstulna att vi gick och satte oss vid datorn istället. :P Sen gick vi för att träffa Pucko och Sael på Hentorps pizzeria.
 Jag lyckades spilla ut halva min pepsi (colan var slut) på hela mig, golvet och bordet.. Och i samma ögonblick kom min pizza, och pizzakillen bara stod där och visste inte vad han skulle göra, Pucko blev generad och började paniktorka mig med en massa servetter medan hon fräste åt Sael att hämta mer papper. Jag kunde inte göra att skit för jag bara satt och asgarvade, haha fyfan, jag är ju så jävla skillad ;)
After that åt vi, blev mätta, Jakob joinade och alla gick hem till Pucko. Jag och Sael gick typ hundra meter bakom alla andra och pratade om hennes sexliv och kissade nästan på oss.
Väl där satt jag och Pucko på msn och låtsades vara lebbar, byggde tält i Puckos säng och dampade runt och sov och jag vet inte vad. Kul som fan hade vi iallfall. Tack för kvällen sweeties!

Vad gjorde ni igår rockers?

the absolute power


Tjena! Sent ute som alltid ska jag dra till Adolf och kolla på handboll(???), käka pizza och sånt där. Får se vilka som joinar! Tar med mig kameran.
Grym Manowar-låt här ovan. Vissa påstår att man måste var ironisk för att lyssna på dem. Hell no! Hade varit kul som fan att se dem live någon gång, konserten "The day the Earth shook - the absolute power" är galet bra. Ska nog se om den snart..

Nä nu måste jag get ready. Ha det så kul ikväll rockstars!
Och Astrid och Vikk som ligger sjuka, krya på er!

QuoteDagens quote; Jag satt som vanligt under min klass engelskalesson vid ett bord (bakgrundsinfo: tentade av engelskan i våras så jag har som sagt spanska/ledigt på de ordinarie engelskalektionerna), fötterna på bänken, hela min väska uttömd på bordet, mp3n ipluggad (sedan svenskaläraren kommit ut och gnällt två gånger för att jag spelade för högt på mobilen övergick jag till hörlurarna) och franskaboken i knät (desperat, läsa på i sista minuten).
Min SO-lärare på 64 år gick förbi, stannade, skrattade lite och sa "Här sitter hon igen - the one and only!" och så gick han vidare till sitt klassrum. Haha, rätt coolt ;)

Skulle ha varit med Adolf mfl idag, men var så jävla trött/hungrig/träning/tidsbrist, så sköt på det tills imorgon istället. Pulka? Pizza? Monty Python? Lär bli nice vad vi än hittar på.
Vad gör ni ikväll? Tittar på när Blondinbella åker ur let's dance? ;)

För övrigt så är jag redan trött på det där lilla bassolot på Blood of the Kings. Känns inte direkt upplyftande..

min överman


Fyfan. Igår satt jag och slölyssnade igenom Manowar's diskografi, och helt plötsligt höde jag något helt överjävligt. Var tvungen att fråga Mr Manowarexpert om mina öron verkligen inte hörde fel. Sorry, inga vaxproppar.

Lyssna fr o m 00:24 in i låten ovan. Det går för helvete inte att spela det där. Hurfan ska jag bli så bra så jag kan spela det där på basen? Då lär jag få öva arslet av mig dag och natt i resten av min ungdomstid. :(

Joey DeMaio, DU MÅSTE FUSKA!Bakgrundsinfo


Nu har jag uppdaterat bakgrundsinformationen lite. Kanske ser lite kladdigt ut, men äh!
Länken ligger precis under min profilbild,"  ..läs om Aerime här." . Klicka där och rutan ovan kommer upp, om ni vill veta lite allmän tråkig fakta om hon den där som skriver hårdrocksbloggen!

Nu till skolan. Gött att jag har idrott första lektionen, då behöver jag bara dra på mig mjukisbyxor och gå. Awesome!

Hör ikväll rockääärs!